T’AJUDEM A AVANÇAR

El Programa Mixt d’Orientació i Formació és un programa que combina per primera vegada la formació i l’orientació professional per tots els treballadors i treballadores amb la finalitat d’ajudar-los a orientar l’itinerari professional amb l’ajut d’un tècnic qualificat, així com proporcionar-los formació qualificadora per avançar cap al progrés professional.


Aquest programa va adreçat prioritàriament a tots els treballadors/es que han estat en algun moment des de la pandèmia en ERTO, sigui quina sigui la seva situació laboral actual, però també a treballadors en actiu o en atur.


✓ Treballadors i treballadores que hagin estat o estiguin en ERTO
✓ Treballadors/es en actiu
✓ Treballadors/es en atur


El Servei d’Orientació Professional ajuda a establir l’itinerari professional per la millora de la qualificació i ha de determinar l’estratègia per aconseguir-los comptant amb l’assessorament d’un tècnic d’orientació professional.


DEFINICIÓ DE L’OBJECTIU PROFESSIONAL
DISSENY DEL PLA D’ACCIÓ
CONEIXEMENT DE LES EINES I RECURSOS PER A UNA RECERCA DE FEINA EFECTIVA
ACOMPANYAMENT EN EL PROCÈS DE MILLORA COMPETENCIAL

 

Formació per l’ocupació on s’ofereixen 53 especialitats de formació qualificadores que permetran a les treballadores i treballadors estar situats en una millor situació per fer front als reptes del mercat laboral.+ INFO
INFORMACIO@IDFO.COM