TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ESTÀ A IDFO

Cursos de la familia Turisme i hostelería

ANIMACIÓ TURÍSTICA

-Introduir als professionals del sector del turisme i l'hostelería a sapiguer programar, coordinar i executar activitats lúdiques i esportives amb la finalitat d'aconseguir que el client d'un establiment de l'hostelería gaudeixi del temps lliure d'una manera activa i participativa. 

Data Inici

27/11/2019

Hores

30

Modalitat

Presencial

Lloc

LLORET DE MAR

Curs subvencionat

INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES EN EL SECTOR DE L'HOSTALERIA

Curs destinat a professionals del sector de l'hosteleria que vulguin oferir solucions a possibles clients amb aquestes intoleràncies. Rebre informació i formació sobre les diferents tipus d'al·lèrgies. Resoldre dubtes i establir protocols d'actuació. Es complementarà amb un bloc pràctic on es presentaran productes i receptes sense gluten i sense lactosa.

 

Data Inici

29/11/2019

Hores

16

Modalitat

Presencial

Lloc

GIRONA

Curs subvencionat

I a continuació, els cursos en espera

Si estàs interessat en aquesta especialitat, et pots inscriure a qualsevol cursos dels indicats a continuació, indicant-nos horari, lloc i modalitat que prefereixes i ens posarem en contacte amb tu quan es vagin a realitzar.

Informació i atenció turística en llengua estrangera Anglès

Objetiu general: El curs vol dotar al participant de les expressions i vocabulari suficients per poder gestionar amb èxit les interaccions, pròpies del lloc de treball, amb visitants que parlen llengües estrangeres.
En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.

Intolerancias alimentarias en el sector de la hostelería

Objetiu general: Curs adreçat a professionals del sector de l'hostaleria que vulguin oferir solucions a clients amb intolerància al gluten i/o lactosa.
En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.