TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ESTÀ A IDFO

Cursos de la familia Transports

I a continuació, els cursos en espera

Si estàs interessat en aquesta especialitat, et pots inscriure a qualsevol cursos dels indicats a continuació, indicant-nos horari, lloc i modalitat que prefereixes i ens posarem en contacte amb tu quan es vagin a realitzar.

Promoció de la Seguretat Viària en l'Entorn Laboral per Empreses (Seguretat viària laboral per empreses)

Objetiu general: L'objectiu del curs és el de complementar els coneixements dels tècnics que formen part de les modalitats organitzatives de la PRL de les empreses, així com dels seus principals interlocutors en l'empresa, amb els conceptes, el context i els aspectes metodològics que envolten l'accidentabilitat relacionada amb el trànsit en l'entorn laboral, per avaluar les necessitats de cada entorn empresarial, la proposta de solucions, la seva planificació i la replicació transversal i de qualitat d'aquests coneixements als treballadors.
En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.

Atenció al Client e el transport de viatgers

Objetiu general: Informar al conductor, acompanyamant, guia, etc.., de la necessitat i la importància de comptar amb una molt bona atención al client. Informar a l'alumne sobre tècniques i aspectes rellevants en l'atenció al client, per satifer les expectatives del mateixos.