TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ÉS A L'IDFO

Cursos de la familia Serveis a persones

SERVEIS ASSISTENCIALS A PERSONES AMB DEPENDENCIA

Objetiu general: L'objectius d'aquest curs es forma els treballadors en el respecte per la dignitat de les persones dependents.

 

Data Inici

02/10/2023

Hores

30

Modalitat

On-line

Curs subvencionat

NEUROCIÈNCIA I CREATIVITAT

Amb aquest curs podrás descobrir algunes tècniques que impulsen el pensament creatiu. Apropar als camins comuns de les idees creatives. Conèixer el funcionament del cervell per tal de consolidar  les intel·ligencies múltiples i les destreces amb les quals podem treballar

 

Data Inici

23/10/2023

Hores

15

Modalitat

On-line

Curs subvencionat

I a continuació, els cursos en espera

Si estàs interessat en aquesta especialitat, et pots inscriure a qualsevol cursos dels indicats a continuació, indicant-nos horari, lloc i modalitat que prefereixes i ens posarem en contacte amb tu quan es vagin a realitzar.

Llenguatge de signes

Objetiu general: Mitjançant aquest curs, volem aconseguir un primer apropament dels participants a la llengua dels signes, sense necessitat de coneixements previs.

En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.condicionament físic per la tercera edat

Objetiu general: Amb aquest curs es vol millorar la qualitat de vida dels sèniors, mitjançant activitats físiques variades i adaptades a les condicions y patologies de cada persona.