TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ÉS A L'IDFO

Cursos de la familia Serveis a persones

SERVEIS ASSISTENCIALS A VICTIMES DE MALTRACTAMENTS

- Conèixer el marc legislatiu sobre la protecció a les persones víctimes de violència de gènere tant dones com a menors. 
- Conèixer sobre la influència de la violència en els menors i dones, a més de les diferents definicions del fenomen social així com les seves característiques i mètodes de prevenció.
- Ampliar coneixements sobre el maltractament i abús a dones i mètodes de prevenció social.
- Aprendre sobre el maltractament i abús a menors i mètodes de prevenció social.
- Aprendre diferents tècniques de comunicació, que amb una utilització adequada, puguem resoldre situacions complexes en el treball.

 

Data Inici

08/05/2023

Hores

30

Modalitat

Presencial

Lloc

Aula Virtual

Curs subvencionat

I a continuació, els cursos en espera

Si estàs interessat en aquesta especialitat, et pots inscriure a qualsevol cursos dels indicats a continuació, indicant-nos horari, lloc i modalitat que prefereixes i ens posarem en contacte amb tu quan es vagin a realitzar.

Llenguatge de signes

Objetiu general: Mitjançant aquest curs, volem aconseguir un primer apropament dels participants a la llengua dels signes, sense necessitat de coneixements previs.

En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.condicionament físic per la tercera edat

Objetiu general: Amb aquest curs es vol millorar la qualitat de vida dels sèniors, mitjançant activitats físiques variades i adaptades a les condicions y patologies de cada persona.