TOT EL QUE BUSQUIS PER A LA TEVA FORMACIÓ ESTÀ EN L'IDFO

Cursos de la familia Serveis a persones

CONDICIONAMENT FíSIC PER LA TERCERA EDAT VIC

Aquest curs t'ensenyarà com millorar la qualitat de vida dels sèniors, mitjançant activitats físiques variades i adaptades a les condicions i patologies de cada persona. També aprendràs a planificar programes d'activitat física mitjançant activitats variades per a equilibrar i millorar la condició.

 

Hores

50

Modalitat

Presencial

Lloc

VIC

Curs subvencionat
(fins a subvenció completa)

I a continuació, els cursos en espera

Si estàs interessat en aquesta especialitat, et pots inscriure a qualsevol cursos dels indicats a continuació, indicant-nos horari, lloc i modalitat que prefereixes i ens posarem en contacte amb tu quan es vagin a realitzar.

Llenguatge de signes

Objetiu general: Mitjançant aquest curs, volem aconseguir un primer apropament dels participants a la llengua dels signes, sense necessitat de coneixements previs.

En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.condicionament físic per la tercera edat

Objetiu general: Amb aquest curs es vol millorar la qualitat de vida dels sèniors, mitjançant activitats físiques variades i adaptades a les condicions y patologies de cada persona.