TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ÉS A L'IDFO

Cursos de la familia Sanitat

       Places Lliures

ATENCIÓ AL MALALT D'ALZHEIMER

La demència es una perduda de les funciones mentals el suficientment greus com per afectar les activitats i la vida diària.


Els tipus més comuns de demència són anomenats malalties neurodegeneratives. En aquestes afeccions les cèl·lules del cervell deixen de funcionar.


La malaltia d'Alzheimer es la forma més comuna de demència entre les persones grans.


L'ínterès d'aquest curs serà obtenir un coneixement pràctic i teòric sobre el diagnòstic, característiques i tractament de la malaltia d'Alzheimer.


Et recordem que els nostres cursos de Formació Contínua són subvencionats, és a dir, que no tenen cap cost econòmic per al participant, per la qual cosa s'exigeix una assistència mínima obligatòria del 75%.

 

Data Inici

19/10/2021

Hores

20

Modalitat

On-line

Curs subvencionat

PRIMERS AUXILIS

Conèixer els passos a seguir davant d’una emergència: adquirir els coneixements i conèixer els passos a seguir tant a nivell individual com en equip davant de qualsevol tipus d’emergència o situació que requereixi primers auxilis.

 

Data Inici

16/10/2021

Hores

30

Modalitat

Presencial

Lloc

IGUALADA

Curs subvencionat

PRIMERS AUXILIS

--- PLACES COMPLETES PER A TREBALLADORS DE LA ADMINISTRACIÓ PÚBLICA---

Curs  destinat a  seguir els pasos davant  d'una emergència vital. Reconèixer una parada cardiorespiratoria. Realitzar correctament el suport vital. Moniobrar en situacions d'obstrucció i tractament de les vies respiratòries. Saber controlar una situació d'hemorràgia.PRIMEROS AUXILIOS

 

Data Inici

25/10/2021

Hores

30

Modalitat

On-line

Curs subvencionat

RECICLATGE DE PRIMERS AUXILIS

CURS PER A TREBALLADORS EN ACTIU AMB PLACES LIMITADES PER ATURATS

- Definir els conceptes de prevenció, socorrisme i salut.
- Conèixer el protocol de suport vital bàsic.
- Saber com s’ha d’actuar davant els accidents que habitualment es poden donar i saber realitzar l’actuació corresponent.
- Establir protocols de treball per tal que els alumnes, en el seu entorn, puguin saber com han d’actuar i quines són les prioritats davant una víctima d’accident.

 

Data Inici

08/11/2021

Hores

10

Modalitat

Presencial

Lloc

GIRONA

Curs subvencionat

I a continuació, els cursos en espera

Si estàs interessat en aquesta especialitat, et pots inscriure a qualsevol cursos dels indicats a continuació, indicant-nos horari, lloc i modalitat que prefereixes i ens posarem en contacte amb tu quan es vagin a realitzar.

Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Objetiu general: Amb aquest curs reconeixeràs, interpretaràs la documentació sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i identificaràs els principals aliments causants d'intoleràncies. Aprendràs a analitzar i a aplicar les tècniques de servei en les diferents elaboracions.

En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.
Atenció infermera al pacient politraumàtic

Objetiu general: Amb aquest curs aprendràs les tècniques d'infermeria adaptades al pacient politraumàtic en els serveis d'urgències.

En cas d'estar en actiu, és IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.