TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ÉS A L'IDFO

Fitxa del Curs

INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL

PER NORMATIVA, CURS DIRIGIT A TREBALLADORS EN ACTIU I AUTÒNOMS, AMB PLACES LIMITADES PER A TREBALLADORS/ES DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I PERSONES DESOCUPADES INSCRITES COM A DEMANDANTS D'OCUPACIÓ AL SOC. 

 L'objectiu d'aquest curs és adquirir les eines per tal d'identificar, comprendre i gestionar les pròpies emocions i les de les persones amb qui ens relacionem, la qual cosa ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida i construir relacions positives i de enriquiment mutu en tots els àmbits. A més, ens ajuda a enfocar les emocions cap a objectius i no cap a obstacles, la qual cosa ens fa ser més optimistes i proactius. Per tant, la intel·ligència emocional és essencial per al benestar mental. 


 En l'àmbit laboral, a més, ens procura un bon desenvolupament funcional dintre de les organitzacions, contribuint en la creació d'un bon clima laboral, en un major rendiment i en la millora en els processos de de presa de decisions, ja que bona part de les decisions que prenem sòn influenciades d'alguna manera per les nostres emocions.

 

Hores

30

Modalitat

On-line

Curs subvencionat

Informació important

Informació general del curs
Data Inici 13/09/2021
Data Fi 25/10/2021
Total hores lectives 30
Nombre de places 40
Telèfon Contacto Seu 932619137
Adreça postal Seu C/ Revolt Negre, 12 - CORNELLA DE LLOBREGAT - (CORNELLA DE LLOBREGAT)
Aula - - ()


Mòduls del curs

Nom del mòdul Hores
Consciència emocional 10 Hores
Habilitats socials 10 Hores
Intel·ligència emocional 10 Hores

Requisits

Curs dirigit prioritàriament a treballadors en actiu i autònoms, amb places limitades per treballedors de l'Administració Pública y persones desocupades inscrites com a demandants d'ocupació al SOC. 


En el cas de persones en actiu ÉS IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya. 

T'informem que en IDFO tots els nostres cursos de formació contínua són subvencionats, és a dir, sense cap cost econòmic, per la qual cosa és obligatòria l'assistència mínima del 75%. 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER L' INSCRIPCIÓ: 

  • Còpia del DNI/NIE en vigor per les dues cares.
  • Treballador/a en actiu: còpia de la capçalera de la nòmina més recent a l'inici del curs. 
  • Treballador/a Autònom/a: còpia de l'últim rebut d'autònoms. 
  • Desocupat/da: còpia del DARDO actualitzat (Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya). 
  • Núm. d'afiliació a la Seguretat Social.