TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ÉS A L'IDFO

Fitxa del Curs

CIBERBULLYING: INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA

El ciberbullying es l’ús de mitjans digitals amb la intenció d’assetjar psicològicament a tercers.
Per tractar-se de ciberbullying s’ha de tenir en compte que l’assetjament es entre iguals, el agressor i la víctima tindran la mateixa edat i compartiran un context social.
El ciberbullying es un fenomen que fa evident la necessitat de comprensió del mon digital, les violències i les actuacions per donar resposta a les víctimes.
L’interès d’aquest curs serà d’aprofundir sobre la problemàtica actual del ciber assetjament i el mal tracte en diferents xarxes. S’estudiarà diferents aspectes que permetran dominar la forma en que es podrà tractar aquest tipus de situacions.

Et recordem que els nostres cursos de Formació Contínua són subvencionats, és a dir, que no tenen cap cost econòmic per al participant, per la qual cosa s’exigeix una assistència mínima obligatòria del 75%.
Formació dirigida prioritàriament a persones treballadores ocupades i amb places limitades per a treballadors desocupats.

 

Hores

20

Modalitat

Presencial

Lloc

GRANOLLERS

Curs subvencionat

Informació important

Informació general del curs
Data Inici 22/09/2020
Data Fi 15/10/2020
Total hores lectives 20
Nombre de places 8
Telèfon Contacto Seu 938895602
Adreça postal Seu Carrer Veneçuela, 86 (Centre Vallès) - GRANOLLERS - (GRANOLLERS)
Aula Aula Informàtica CENTRE VALLÈS: C/ VENEÇUELA, 86 (08402) - GRANOLLERS - (GRANOLLERS)

Horari lectiu previst
Dia Horari
Dimarts 18:30 - 21:00
Dijous 18:30 - 21:00

Mòduls del curs

Nom del mòdul Hores

Requisits

Formació dirigida prioritàriament a persones treballadores ocupades d'empresa privada i amb places limitades per a treballadors desocupats. En el cas de persones en actiu: És IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual  treballen disposi de centre de treball a Catalunya.