TOT EL QUE BUSQUES PER A LA TEVA FORMACIÓ ÉS A L'IDFO

Fitxa del Curs

ANGLÈS B.1.

El nivell B1 és un itinerari formatiu composat per 4 cursos: B1A, B1B, B1C i B1D (de 60 hores cada nivell) que et proporcionaran la formació en llengua anglesa necessària per poder presentar-te a les proves lliures d’acreditació oficial del nivell B1 en el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

Un cop realitzada la inscripció, rebràs una prova de nivell per determinar quin és el curs més adequat en funció dels teus coneixements. (Si disposes d’un diploma que acrediti el teu nivell, no serà necessari realitzar la prova).

La impartició del curs es determinarà entre el 14/09/2020 i el 21/12/2020 un cop el grup estigui complet segons la prova de nivell o l’acreditació de diploma anterior al nivell que es vol cursar.


 

Hores

60

Modalitat

On-line

Curs subvencionat

Informació important

Informació general del curs
Data Inici 14/09/2020
Data Fi 21/12/2020
Total hores lectives 60
Nombre de places 40
Telèfon Contacto Seu 972485637
Adreça postal Seu carrer de Sant Agustí 32, baixos - GIRONA - (GIRONA)
Aula - - ()


Mòduls del curs

Nom del mòdul Hores

Requisits

Necessari abans d'iniciar el curs acreditar el nivell d'anglès suficent o bé superar una prova de nivell prèvia a l'inici del curs.

 

Imprescindible disposar d’ordinador (PC, MAC o tablet) amb connexió a Internet.

En el cas de treballadors en actiu: ÉS IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la qual treballen disposi de centre de treball a Catalunya.